Grupuri de lucru C.P.E.

Specialiști pentru strategii și investiții

În conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/2018, respectiv art. 8, alin. 8, Consiliul de Programare Economică poate constitui grupuri sau comisii de lucru, prin ordin al președintelui Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză, cu activitate temporară, alcătuite din specialiști pe domeniul de activitate al acestora.

Pentru îndeplinirea atribuțiilor prevăzute în Ordonanță de Urgență a Guvernului nr. 39/2018 privind parteneriatul public-privat, Comisia Națională de Strategie și Prognoză poate fi sprijinită în derularea activității din acest domeniu de consultanți tehnici, financiari și juridici.

În acest scop, Comisia Națională de Strategie și Prognoză a ales o modalitate transparentă de alegere a specialiștilor, bazată pe dorința acestora de implicare în activitatea de consultanță prin crearea unui spațiu pe site-ul www.cnp.ro, unde cei ce doresc pot să posteze CV-ul și domeniul de implicare dorit. Sunt de preferat specialiști din domeniul economico-financiar, tehnic și juridic, care au experiență în problematica studiilor de fundamentare, a elaborării de proiecte de investiții, dar și în conceperea cadrului legal pentru politicile publice.

Asigurăm că și procedura de selecție va fi la fel de transparentă.
Cv-urile se pot transmite la adresa: [email protected]